Åsa-Hof fotball

Fotball

Åsa-Hof håndball

Håndball

eidsfjellet

Trim

lysloyperenn1

Barneidretten


 

Skigruppa

Ski

Medlemskap

Medlemskap i Hof Idrettslag

For å delta i idrettsgrener i regi av Hof Idrettslag må du være medlem. Pr nå er det følgende satser som gjelder:

Barn:       50 kr
Voksen:  100 kr
Familie:   200 kr
Kontonr Hof IL: 1904 05 01641

Alle som er med på organisert aktivitet i klubben må betale medlemskap. Innmelding i klubben skjer via Min Idrett. Dersom du ikke har egen profil i Min Idrett kan du lese mer om hva dette er og hvordan du oppretter profil her. Har du allerede egen profil kan du søke om medlemskap i Hof Idrettslag ved å klikke på fanen «Medlemskap» og klikk på linken «Finn ny klubb». Deretter taster du inn Hof Idrettslag (Arneberg), trykker søk, velger riktig klubb og avslutter med «Send søknad». Ta kontakt med noen i styret dersom du trenger hjelp. 

 

For registrering av familiemedlemmer må alle registreres i Min Idrett for deretter å søke medlemskap. Familierelasjonene knyttes opp av kasserer ved behandling av søknadene.

Alternativt kan denne informasjonen sendes på e-post til Isak Hasselvold: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen . Spørsmål angående medlemskap kan også rettes til denne e-postadressen eller til tlf 91 75 47 25.

 

Skadeforsikring
Det er viktig at alle de som er med på aktiviteter gjennom idrettslaget er medlemmer i idrettsalget og at de betaler medlemskontingenten. Det er kun på denne måten du som aktiv idrettsutøver er dekket av idrettslagets skadeforsikring.  

 

Refusjon av aktivitetsgebyr

I tillegg til medlemskontingenten tilkommer et aktivitetsgebyr for aktivitetene i hver av undergruppene.
Det er vedtatt i styret i Hof IL at grasrotandelen skal brukes til å refundere 50% av aktivitetsgebyret for søsken. Det er også mulig å kreve refusjon dersom ditt barn bedriver flere idretter hvor det kreves inn aktivitetsgebyr. 50% av aktivitetsgebyret refunderes for idrettsgren nr. 2, 3…
 

 

 

Kontaktinformasjon

Hof idrettslag

Leder: Tore Kordal

2266 Arneberg

e-post: tore@kordal.no

Mobil 90779710

Logg inn