Åsa-Hof fotball

Ski

Idrettsanlegg

Sundenga
På Sundenga er det to gressbaner og en grusbane. I tillegg er det mulighet for friidrettsaktiviteter. Klubbhuset er nyoppusset og er i tipp topp stand med både dusj og badstue. Sundenga ligger like ved Arneberg bro.

Sundenga fotball

Sundenga klubbhus

Hofferbua
Hofferbua er utgangspunktet for nesten alle skiløypene som kjøres av Hof IL på Vestmarka. Løypenettet er knyttet sammen med løypene både i Våler og Odalen. Hofferbua ligger langs Solør-Odalsvegen som går fra Kvisler-krysset (Rv. 210) i Solør til Knapper i Odalen.

Åsa
Åsa idrettsanlegg har en 11'er-fotballbane som deles opp i to 5'er baner og en 7'er baner. Klubbhuset ligger i tilknyttning til fotballbanen og har alle fasiliteter. Lysløypa ligger like ovenfor klubbhuset. Den skal bygges ut slik at den starter ved klubbhuset. Anlegget ligger langs Fv 434 i Hof-Åsa.

Åsa fotballbane

Hof idrettslag